Psykologiskt jobbig dag

Psykologiskt jobbig dag

Den här dagen har inte varit rolig. Jag är otroligt trött mentalt och kommer somna som en död när jag väl går och lägger mej. Men först ska jag bada.
 
Dagen började ganska ok, även om det blev en viss stress när Senior kom på att han skulle lämna in en grej idag. Den låg i min dator och skulle på något sätt komma till skolan. Det löste sej iaf.
 
Sen började dagen kantas av olika konflikter som grundade sej på missförstånd. När det är närstående som missförstår en blir det värre än om det är någon annan. Så Vännen och jag fick klara ut en del grejer innan det värsta la sej, men jag känner mej fortfarande lite kränkt och vet inte när det går över.
 
Sen skulle jag jobba och hade fortfarande den där olustkänslan i kroppen. Vännen gjorde vad han kunde för att få mej att må bättre, men lyckades inte helt. Han körde mej till jobbet, där vi letade paket som skulle kommit. Vi hittade inget och nu kommer jag se till att paketen kommer hem till mej i fortsättningen. Jag hoppas vi kan byta lokal inom kort så vi får allt att funka igen.
 
Det var lite folk idag och det var skönt. Jag hann reflektera över dagen och fundera över min del i det hela. Det enda fel jag gjort är att starta den här bloggen, det är upprinnelsen till allt. Men jag har bloggat här så länge och fått så många nya bekanta att jag inte tänker ge upp den. Detta är en liten del av mitt liv och kan folk inte acceptera det, så är det deras problem. Jag skriver aldrig ut några namn eller helt och hållet privata grejer och jag frågar alltid om jag får skriva om det är något känsligt. Säger man nej, skriver jag inget. Så nä, jag kommer inte sluta blogga! Även om det ger mej problem ibland.
 
Jag var snabbt klar efter jobbet och Vännen hämtade mej. Vi tog en promenad med Baileys och fick tid att prata. Nu ska jag ta ett varmt bad och sen krypa ihop i Vännens goa famn tills jag somnar. Det är iaf något att se fram emot. Han är det bästa som hänt mej, näst efter mina barn förståss. Hoppas han orkar med oss och stannar hos oss för alltid!
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.