Rasande fart!

Rasande fart!

Jag kikar in här lite snabbt mellan alla grejer som händer. Det är mycket på gång nu och tiden rinner iväg i ett rasande tempo. Har man inte koll så trillar man nästan ur stolen  🙂

Vårt sovrum börjar bli färdigt, det är bara några små detaljer kvar som ska fixas. Sen ska min pappa fixa det absolut sista när vi är i London, då ska han sätta in en vägglucka till vinden. Det är något skit bakom väggen som vi vill kolla upp och då kan det ju vara bra att ha någonstans att komma in… Så det fixar han. Så vi har lämnat en meter av väggen otapetserad, tills han är klar. Men i övrigt sitter den nya tapeten på plats och möblerna börjar hitta rätt.

Junior och jag var till hans hus i söndags, tog mått och kollade vilka färger som är i de olika rummen. I måndags var vi till IKEA och han köpte lampor och lite annat smått och gott. Jag hittade en byrå som blev perfekt till sovrummet, som Martin satte ihop på kvällen. Inte en enda skruv fattades!!!

Junior har packat ihop större delen av sitt rum och igår drog han till Öland för att jobba där resten av sommaren. Vi åt lunch på vårt sushi-hak innan han rullade iväg med sin stora, bullrande motorcykel. Han hörde av sej varje gång han stannade och vid 19-tiden fick jag sms om att han var framme vid vårt hus. Allt hade gått bra och jag kunde slappna av. Det är nästan det bästa med att han flyttar; jag kommer inte att veta när han är ute och kör MC och behöver alltså inte går runt och vara orolig.

Idag blir det alltså IKEA och sen fortsatt pyssel i vårt sovrum samt i Juniors gamla rum som numera är kontor/gästrum. Vi borde hinna det mesta innan vi åker och jobbar vid 16-tiden. Senior slutar 17 och har lovat att fixa middagen åt oss ikväll. Så det blir lite mys med honom nu när det bara är vi kvar här hemma. Bäst att passa på, för snart är det väl hans tur att flytta också.

Så fort sovrummet är klart kommer det bilder, i bästa fall redan imorrn. Nu vet ni att jag lever iaf  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *