Riksting i Sundsvall!

Riksting i Sundsvall!

Passa Er Sundsvall, snart kommer vi!
 
Kristdemokraternas årliga Riksting ska i år hållas i Sundsvall i Tonsalen, tror jag det heter… På torsdag kl 12.00 börjar allt och det ska bli så kul! I år är första gången på länge som jag åker utan barn, de måste ju ta hand om hunden. Så det blir lite annorlunda att vara iväg ensam.
 
Årets Riksting blir lite annorlunda i ett annat avseende också. I år är vi ju i regeringsställning för första gången, för mej iaf… jag har bara varit de senaste 5-6 åren och då har vi ju varit i opposition. Så den här gången är både media- och polisbevakningen mycket större. Man får väl hoppas att poliserna är snygga…  😉
 
Jag har skrivit sex olika motioner och ska upp och plädera i åtminstonde 4 av dem. Som motionär har man förtur på talarlistan, så vill jag finns chansen att säga mitt hjärtas mening. Allt brukar sändas direkt i SVT 24, så det är bara att kolla in mej där.
 
Nu ska jag sätta mej och dra ut en massa information som jag måste ha med mej. Det är mängder med papper som ska läsas igenom. Det kan man ju alltid göra i solen.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *