Så härligt!

Så härligt!

Solen skiner och jag har varit ute och gått lite utan att gå under av smärta  🙂

Martin körde mej till centrum när han ändå skulle förbi där. Jag flanerade runt en bra stund, gick nog in i varenda butik på jakt efter något skoj att lägga i påskägget till ungarna och Martin. Hämtade en paket och promenerade hemmåt. Träffade lite folk på vägen som jag stannade och pratade med, det var så himla härligt i solen!

När jag kom hem släppte jag ut Baileys så han fick vara med mej ute medan jag pysslade lite på tomten. Det är bara lite snö kvar nu, så snart kan man kratta gräsmattan och ta upp den sista hundskiten. Sen är det faktiskt vår på riktigt!

Efter 3300 steg (det är inte så mycket, jag vet) känns det inte alls farligt i benet. Tabletterna gör susen, inflammationen i kroppen är nog nästan borta nu. Benet är bara lite svullet och gör mest ont på kvällen. Jag kan röra mej, är frisk i kroppen och går ner i vikt. Äntligen! Att det skulle ta ett år och ett byte av vårdcentral är faktiskt inget mindre än skandal! Men nu lägger jag det bakom mej och bara njuter av att må bra.

Det är som man säger: De flesta har många önskningar, den sjuke bara en…

Ska sätta mej i solen med Baileys och invänta Martin som varit och jobbat. Sen äter vi veckans sushi (som blivit två ggr denna vecka) och åker till jobbet. Om två veckor har vi hela 11 dagar ledigt! Snacka om att se fram emot det! Livet leker, solen skiner, familjen och jag mår bra. Kan knappast bli bättre  🙂

Ha en fin torsdag!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.