Skilda sovrum…

Skilda sovrum…

Jag förstår verkligen par som har skilda sovrum. Har man olika sovvanor och stör varandra så måste det ju vara jätteskönt att ha sitt eget rum där det är precis som jag vill ha det. Å när man vill ha lite närhet så smyger man in till den andre som på en liten date  🙂

Jag har haft en helvetesnatt inatt. Somnade vid 12 och fick gå upp igen vid 3 pga att hunden ville ut. Det var vårt fel, eftersom han fick mat sent. Sen kunde jag inte somna om förrän vid 7. Näsan rann om jag låg fel och jag hade ont i magen. Å däremellan drog älsklingen tunga timmerstockar… Martin gick upp vid 6.30 så då somnade jag gott och sov tills Senior kom och väckte mej 9.30. Baskade unge!

Det är verkligen tur att jag inte jobbar vanlig kontorstid, det hade aldrig funkat! Nu kan jag iaf ta det lugnt fram till lunch, äta och sen dra till jobbet utan att vara helt döende av trötthet. Jag är rejält förkyld men har iaf inte haft ont i halsen och det är jag väldigt tacksam för.

Imorrn ska jag bädda rent Seniors säng. Han åker till Öland några dagar, så då ska jag låna hans rum. Då får jag flera nätter med ostörd sömn och borde bli frisk snabbare. Helgen är helt obokad, så jag ska bara satsa på att kurera mej ordentligt. OCH sköta maten, för på måndag ska det vara ett minus! Jag har faktiskt varit superduktig och fyllt i min checklista och ska göra det i fortsättningen nu, tills jag når mitt mål. Jag SKA klara det!

Om man äter sushi till lunch blir man frisk snabbare, eller hur? Så får det bli  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *