Slapp bli utskälld idag

Slapp bli utskälld idag

Idag var medlemmarna mycket snällare mot mej än de varit förrut. Bara en gnällde på lång kö och lång väntetid. Om alla bara kunde komma i god tid, ha sina papper i handen och betala med jämna pengar skulle det inte vara några problem alls och allt skulle gå hur snabbt som helst.
 
Kassan stämde inte å det gör mej lite irriterad, men jag tror jag vet var felet ligger. Inte hela världen, men suuuurt!
 
Efter jobbet kom Junior in till oss, så gick vi iväg och shoppade skor. Både vännen, Junior och jag fick tag i varsitt par – himla bra! Sen körde vännen iväg mej, han skulle handla något som jag inte fick veta vad det var… hmmmm…. Jaja, jag gick in i en annan affär, medan Vännen och Junior gick åt sitt håll. En liten stund senare kom de och hämtade mej. Så åkte vi hem till Senior som väntade framför datorn.
 
Nu ska jag hämta Baileys!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *