Snabb uppdatering

Snabb uppdatering

Sitter hemma hos Juniors värdfamilj och kan använda hans svenska dator med prickar  🙂

Vi har precis ätit en god middag, med argentiskt fisk och spansk gaspascho till förrätt. Tyvärr blev det inte den utlovade Paellan, men det gör inget. Hade varit skoj att få smaka, men den här maten var riktigt god.

Har bara fått en massa komplimanger för sonen och hans spanska. Han har verkligen lärt sej massor och guidat/tolkat åt oss de senaste tre dagarna. Idag har vi åkt bergbana och sett ut över heeeela Barcelona.

Även igår gick vi 2 mil, och idag är vi uppe i 1,6 men ska ta oss hem också… så det blir väl ca 2 mil idag med. 6 mil på tre dagar känns i kroppen ska jag säga. Min kropp håller på att säga upp sej och då gäller det inte bara fötterna, fotlederna är inte alls glada på mej. Igår när jag la mej var jag tvungen att ligga på sidan eftersom hälarna gjorde för ont att ha mot madrassen… då har man gått för mycket kan man konstatera…

Imorrn bär det av hemåt. Vi äter frukost och checkar ut, sen motionerar vi resväskan en stund innan flyget går 14.20. Väl hemma kommer jag inte gå en enda meter!!!

Vi har iaf haft en helt otrolig helg. Vi hade velat se mycket mer, men har konstaterat att vi måste åka tillbaka och då ha Senior med oss. Han måste också få uppleva den här staden. Återkommer med bilder imorrnkväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *