Snart lugnt här…

Snart lugnt här…

Senior har redan cyklat iväg till Brandstationen där han ska vara på prao den här veckan. Tänk att få tillbringa en hel vecka med ett gäng brandmän… mums!
 
Strax ska jag köra Junior till skolan och bussen som ska ta honom och hans klasskompisar till Gamleby. Det är första gången jag lämnar av honom sådär, utan att följa med själv. Känns otroligt skönt och inte alls konstigt. Men jag åker ju ner senare i veckan, så lite ska jag ju vara med ändå.
 
Baileys får följa med och lämna Junior, sen ska vi hem och bara ta det lugnt och lyssna på tystnaden. Nån gång under dagen kommer en kille hit från Com Hem för att fixa med vårt tv-uttag. Vi ska få nya tv-kanaler i området, så alla antenn-uttag ska bytas. Jag måste alltså vara hemma 9-16 och kan inte dra iväg på något. Men det gör inget, då kan vi lulla runt här hemma Baileys och jag. 
 
Sen ska jag jobba!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *