Solen skiiiiner

Solen skiiiiner

11 grader redan kl 8 på morgonen, inte illa! Men det är fortfarande svårt att tro att det snart är mitten på maj och att killarna slutar skolan om en månad. Det brukar vara varmare vid den här tiden… Men för vårt gräs är det perfekt!

Igår pillade jag dit ”passbitar” av gräs runt buskar och vid kanter, så nu är gräsmattan helt klar. Den är fortfarande grön och fin, vi vattnar och vattnar, så inom kort ska vi nog kunna se hur rötterna söker sej ner i jorden.

Senior har åkt med mormor och morfar till Öland över helgen och Junior är till körskolan och skriver moppeteori under förmiddagen. Baileys ligger och solar och jag och Martin försöker komma ikapp lite med jobb och pappersarbete. Tvättmaskinen ska snart tömmas och lastas igen… nej! Just det ja! Tvättmedlet är slut! Då måste någon av oss gå till centrum innan vi kan fortsätta tvätta… shit!

I eftermiddag ska vi jobba i Rönninge. Undrar om någon kommer? Alla har kanske tagit ledigt och åkt iväg? Vi får väl se… sen är vi iaf lediga i 4 1/2 dag. Det ska bli så skönt! Det var länge sen känns det som. Vi hade iofs ledig 4 dagar i påskas, men då hade vi ju översvämning och fick väl inte direkt någon vila. Men den här helgen ska vi bara lulla runt och göra det mest nödvändiga och det vi känner för. I bästa fall bygger snickaren klart trappräcket idag, då är det bara ledstängerna kvar att slipa och måla. Det kan vi göra ute om det blir fint väder.

Sen är det ju det där med Tradera… nya grejer ska läggas ut. Vi har sålt hur mycket som helst senaste månaden, men det ligger fortfarande grejer i vardagsrummet som jag vill ha bort. Det tar lite tid, men Tradera är en guldgruva – så är det bara!

Hoppas ni mår bra och att ni tar vara på er själva och varandra 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *