Tävling! Vinn presentkort!

Tävling! Vinn presentkort!

Jag blev lite generad när frågan kom, men sa självklart ja! Klart jag ville ha en tävling tillsammans med Mysshopen! Pryd som jag är så höll jag nästan för ögonen när jag kollade igenom sortimentet… men när jag hittade underkläderna och nattlinnena så var saken biff. Vilka fina grejer!

Nu har jag fått hem ett prov på lite av det fina, ett behå-set i råååååsa! Den ska jag ha efter operationen när jag läkt färdigt  🙂

Nu har TVÅ av er chansen att vinna ett presentkort på 150 kr vardera, att spendera och köpa vad ni vill för i Mysshopen. VAD NI VILL! Det kan ju vara sexleksaker… men det finns alltså jättefina underkläder också. Säger jag som nästan duschar med handduken om kroppen… men det är jag det!

För att vara med och tävla är det några grejer som ni måste göra:

1. Svara på frågan;
Hur många produktkategorier har Mysshopen?
Skriv ditt svar i en kommentar nedan och skriv även dit din mailadress.

2. Gilla Fd Ensamma Mamman på Facebook HÄR.

3. Vill ni kan ni även gilla Mysshopen på FB, men det är frivilligt  🙂

Tävlingen avslutas efter min operation, söndagen den 31/8 kl 23.59.

Lycka till!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.