Trodde det var söndag…

Trodde det var söndag…

I morse när Senior kom in till mej strax innan 7 blev jag irriterad. Jag var helt säker på att det var söndag och sa surt till honom att han inte behövde väcka mej så tidigt utan kunde gå ner och sätta sej och vara tyst! En kvart senare sätter klockradion igång…
 
Då först fattar jag att det inte alls är söndag utan måndag, stöööön!!! Men jag gick inte upp ändå, killarna fick klara sej själva. När de skulle gå kollade jag bara av med dem att medicinen var tagen, tänderna borstade och nycklarna nerstoppade. De gick iväg och jag somnade om en timme till. Fy va trött jag var.
 
Jag har en del att fixa med nu på förmiddagen. En kallelse som ska skickas, en lokal som ska bokas, en reklammations som ska ringas om osv. Alltid är det något. I eftermiddag jobbar jag.
 
Ha en bra dag allihopa!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *