Tydligen namnsdag idag ;-)

Tydligen namnsdag idag ;-)

Jag har ingen ordning alls på namnsdagar och glömmer alltid bort min egen. Det första Senior ropar när han vaknar är: GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN MAMMA!!! Haha!!! Kul!!!
 
När han ska gå till skolan frågar han var jag önskar mej. Jag svarar att han ska bli färdig med spanskan, det är det enda jag önskar. Han muttrar lite… tycker inte om spanska…
 
Vännen kommer ner till frukosten med ett paket. I Polen firar man namnsdagar mer än födelsedagar, så det är ju lite annorlunda än här. Jag får alltså ytterligare en present på kort tid. Han säger: Grattis på namnsdag och tvåmånadersdagen och ger mej en videofilm som jag velat se; Hairspray med John Travolta. Så den ska vi hitta tid till att se ikväll eller nåt.
 
Jag ska tydligen börja vänja mej vid att få en present då och då… säger vännen iaf… svårt säger jag…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *