Varde ljus!

Varde ljus!

Jag har ett ganska ytligt problem som jag nu tänkte försöka lösa. Det handlar om lampor…

Jag har en taklampa i köket som ska ha lite speciella glödlampor. När jag köpte lampan fanns fortfarande de där gamla lamporna som numera inte går att köpa längre. Då köpte jag upp ett lager för att ha till hands vartefter lamporna gick sönder. Nu är lagret slut… och lampan börja se lite tråkig ut när bara några stycken lyser. Alltså har jag börjat kolla runt efter nya ställen för att köpa de här lite speciella glödlamporna.

Det behöver inte vara precis såna lampor som jag har idag, utan kan vara annan design på dem. Men de ska passa till armaturen, för jag gillar min taklampa. Så lite finess ska det vara, inte bara vanliga tråkiga glödlampor.

Så hittade jag Ljustema som har massor med lampor i alla möjliga utseenden och färger. När jag kikade runt hittade jag en massa skoj som jag blev lite sugen på. Här fanns lampor till både inne- och utomhusbelysning, slangar, julbelysning och en massa annat. Till och med segway kan man köpa på sidan!!!

De lovar leverans inom 2 dagar, och att lamporna ska lysa ungefär 13 år om de är tända i snitt 10 timmar per dag. Snacka om miljövänligt och dessutom prisvänligt även om det ser dyrt ut i inköpspris. Lamporna har två års garanti och de har ett varmt ljus, inte så där hårt som de första LED-lamporna hade.

Så nu ska jag kika runt och se vilka lampor det blir…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *