Varför regnar det inte???

Varför regnar det inte???

Jag hade beställt regn idag och meterologerna lovade att det skulle blir trist väder hela helgen. Men solen skiner ju!!!
 
Vi har en innedag med städning på schemat, hela dagen! Varenda rum ska gås igenom grundligt och vi börjar uppifrån. Jag brukar alltid börja nere med köket och då hinner jag aldrig fram till mitt sovrum. Så idag gör vi tvärtom, dessutom är vi två… så nu ska hela huset bli skinande rent så vi kan njuta av våren sen. Alltså hade det varit väldigt bra med regn idag…
 
Vi har iaf nästan städat klart mitt sovrum, sängarna ska bara bäddas rent. Stora badrummet är också nästan klart. Vi har njutit av det vackra vädret en stund. Vi tog en promenad med Baileys i ca 40 minuter.
 
Nu är Vännen och hämtar Junior, som har paus i tävlingarna, medan jag lagar mat. Efter lunch, som vi äter ute idag, fortsätter städningen. Det är så skönt att äntligen ha kommit igång!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *