Vi frossar i julen!!!

Vi frossar i julen!!!

Som skribent och bloggare lever man lite i fel årstid ibland. I våras fick vi se alla höstens godbitar och nu serveras vi allt som ska upp på butikerna hyllor till jul. Jag älskar ju julen, så mej gör det absolut inget! Det var värre att se hösten innan sommaren, då blev det lite ångest. Men nu är sommaren över och eftersom jag inte gillar hösten så tar jag gärna jul på en gång  🙂

Dagens första besök var hos Polhem PR som visade julen på Clas Ohlson, Indiska och Glitter mfl. Såååå mycket fint! Jag hittade superfina filtar som jag blev sugen på, julbelysning som jag bara MÅSTE ha (en gran i vitt med LED-ljus från ICA), pastelliga köksgrejer, urfint porslin och en massa annat. Dessutom var där en ”måste-ha-men-har-nog-inte-råd” jacka som var såååå fin. Ni får titta på bilderna och se själva.

Vi gick runt och åh:ade, suckade och fotade och när vi stönat klart så åt vi julmat. Mitt i augusti! Vi var fem bloggare som satt tillsammans och hade jättemysigt. Vi fick vegetariskt Jansson, lax, revbensspjäll och en massa annat gott och juligt. Det var nog bara julmusten som fattades faktiskt, men den var inte särskilt saknad bland allt annat gott.

När vi tittat, ätit och pratat klart gick vi vidare till nagellackshimlen, men det ska jag berätta om senare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *