Vi har blivit med Crockpot!
Jag har gått och funderat ganska länge på det där med Crockpot. För mej som inte gillar att laga mat borde det vara en perfekt mackapär att ha i köket. Å nu har vi en!
I lördags fyllde Martin pottan med en massa grönsaker och överst la han en fläskkarré. 8 timmar senare hade vi en perfekt pulled pork! Det blev ganska mycket, så första kvällen åt vi den som fyllning i hamburgerbröd och kvällen efter som taco. Det var såååå gott!!!
Nu ska vi testlaga massor med recept till Du i Fokus, först ut blir imorrn. Då ska vi göra pulled chicken tänkte vi. Blir det bra kommer det som recept på söndag 🙂
Än så länge har vi faktiskt bara två recept i magasinet:
Mustig Kalops 5 SP (5 PP) plus tillbehör
Kyckling i kryddig tomatsås 2 SP (2 PP) plus tillbehör
Men nu ska det alltså bli fler! Så ger oss gärna era bästa Crockpot-tips! Här ska slökokas 🙂