10% fixade…

10% fixade…

Så har man iaf lyckats tjäna 10% av självrisken idag… bara resten kvar…
 
Har suttit på Kungsgatan och jobbat idag, två bra klasser i lagom storlek. De handlade väldigt bra på första klassen och ganska bra på den andra, så lite pengar blev det iaf idag.
 
I fortsättningen kommer jag att jobba med konsulenten M fyra dagar i veckan. Han är ungefär lika gammal som jag, men nästan dubbelt så lång. Vi funkar bra ihop, är på helt samma nivå när det gäller det mesta. Han är en bra kompis helt enkelt och såna har jag ju inte så många… så honom tänkte jag ta väl hand om. Vi kommer jobba ihop ti-fre under åtminstone januari och februari, sen får vi se när det inte behövs längre.
 
Medan jag var borta var besiktningskvinnan från Länsförsäkringar här. Hon var jättetrevlig på telefon och tydligen i ”verkligheten” också, enligt min pappa. Jag ska få en fläkt i köket för att toka ur väggen och sen ska man riva upp golvet. Men hon trodde inte att jag skulle behöva gör något åt väggarna. Tyvärr blir det ändå 6000 kr i självrisk, men hon gör inget åldersavdrag. Så ett nytt golv för 6000 kr kan jag väl stå ut med, med tanke på vad arbetsmaterial och hantverkare kostar. Nuvarande golv fixade vi själva i ett helt tomt kök, nu ska ju golvet läggas in när det står bänkar där…
 
Så blir det bara bättre än nu är jag nöjd, men så var det ju pengarna… de där som jag inte hade än… jaja, det är ett tag kvar innan jag behöver betala.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.