Är bara ledsen…

Är bara ledsen…

Har faktiskt sovit gott trots allt. Men nog sjutton har jag vaknat emellanåt och gruvat mej för mitt fina kök. Förmodligen måste man alltså riva upp gipsväggarna och golvet. Golvet gör inte så mycket, det ville jag ändå byta. Men tapeterna tycker jag så himla mycket om och har lyckats hitta de perfekta gardinerna…
 
Om man nu ska se nåt positivt i det så fick jag iaf glovet väl torkat igår… och jag måste alltså byta golvet som ändå är fult… annars kan jag inte se så mycket positivt.
 
Nu ska jag åka och jobba, och om en månad få pengar som jag inte får behålla… måste bara komma ihåg att ringa försäkringsbolaget kl 8.00. Pappa kommer vara här och ta emot dem, jag är ju på jobbet…
 
Faaaaaan!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *