1,7 NER!

1,7 NER!

Nu är vi uppe på banan igen. Födelsedagarna är ett minne blott och vi har skött oss ganska bra kan man väl säga… eller vad säger ni om minus 1,7 kilo?! Va va va? Visst är det bra! Nu är det bara 0,5 kg kvar till förra årets lägsta vikt, som jag hade i början av december. Hade ju tänkt att nå nästa delmål sista februari, men det blir nog svårt. Men har fortfarande påsk som mitt stora mål och hoppas det går vägen.

Nu börjar bitarna till badrummet falla på plats. Duschhörnan är beställd och jag har börjat titta lite smått på vägg- och golvbeklädnad. Tomten har lovat att vara på plats tisdagen efter påsk, för att börja riva. Så i slutet av april ska allt stå klart! Så skönt!

Dessutom börjar planeringen av Skyttehallens invigning också att ta form. Några har redan sagt att de vill vara med och kan vara affischnamn, bla Tomten och Dogge. Nu ska vi bara få ett exakt datum, så jag kan prata med fler och det hoppas jag få under veckan. Sen ska nog även detta pussel kunna läggas. Det ska bli kändistävling (sk kändisar som ska skjuta salongsgevär, 50 m, liggande), klubbmästerskap, prova-på, tårta, uppträdanden och en massa annat. Självklart ska det klippas band också och detta ska göras av några riktigt häftiga killar. Vilka det blir tänker jag inte tala om än…

Så det känns riktigt bra faktiskt. Jag har tom kommit på vad jag vill sätta tänderna i när det gäller skrivandet och har en början. Nu ska jag bara forma resten av tanken också och få ner orden på papper. Det är otroligt skönt att ha så mycket tid och ro att man kan tänka en hel tanke från början till slut utan att bli avbruten. Man får ju så himla mycket tänkt lixom  🙂

Många projekt samtidigt, men många pusselbitar som redan passar ihop. Snart har jag en klar bild av alltsammans. Härligt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *