18 veckor till midsommar!

18 veckor till midsommar!

Nu är det bestämt: Vi åker till Göteborg över midsommar! Igår började jag kolla boende och lite sånt. Skickade mail till mina kusiner för att kolla vad de gör på midsommarafton eller om de har förslag på vad man skulle kunna göra.

När vi började prata om Göteborg hemma sa killarna att de ville åka till Ullared när vi ändå är i närheten. Är det normalt att ungdomar på 16-17 år vill åka dit??? Strunt samma om det är normalt eller ej, jag åker gärna  🙂 

Men åker man till Ullared så vill man shoppa! I ”rätt” storlek… Jag konstaterade snabbt att det är 18 veckor dit och att jag i min normala takt borde kunna gå ner 3-4 kg tills dess. Jag ska egentligen gå ner 7-8 kg, men iaf…

Martin har varken varit i Göteborg eller i Ullared. Så vi ska visa honom alla de saker som vi gillar; restaurang Räkan, Liseberg, Avenyn och allt annat. Han ska få åka bergådalbana för första gången. Ska bli kul att vara med om! Han har inte fått plats i en bergådalbana förr och sen ingen att åka med, men nu så!

Så planeringen går vidare. Kul att ha något att se fram emot  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *