2 veckor efter operationen

2 veckor efter operationen

Idag är det två veckor sedan jag opererades och jag kan konstatera att jag är helt återställd. Efter förra helgen har jag levt i princip som vanligt, förutom att jag fortfarande inte badat. I onsdags hade jag nog nåt som skulle lika mens, det kom väl typ ett tesked… DET kan jag leva med  🙂

Jag kan alltså med gott samvete rekommendera den här behandlingen till er som funderar. Man har alltså bränt bort mina slemhinnor i livmoderna för att jag ska slippa blödningar och en del pms-besvär. Operationen tog bara några minuter, jag hade ont en dag och sen lite molande värk på kvällarna några dagar när jag rört mej mycket eller haft trånga byxor. Jag har haft ett pyttelitet avslag som nu är i princip borta. Jag mår toppen!

Å det är väldigt skönt att kunna konstatera detta nu när vi inte längre har något badrum. Tomten och hans Nisse kom vid 8.30 i morse och har nu börjat riva. Om en liten stund kommer rörmokaren och pluggar till alla rör och tar bort de grejer som vi inte kunde göra själva. Så nu är det på g!

Om sisådär 10 dagar har vi ett nytt badrum som är mögelfritt och fräscht  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *