Upp igen!

Upp igen!

Veckans vägning visade faktiskt bara ett hekto upp, det kunde varit betydligt värre… men det betyder att jag gått upp två veckor i rad och att jag nu inte får plats i mina 38:or längre. Men nu är jag på g igen!

Veckan har börjat bra med en promenad, som inte var så skön kanske eftersom det var mulet och kallt. Men jag gick iaf! Bra start på veckan och klapp på axeln för mej  🙂

Jag har fått tillbaka motivationen och hoppas det ska gå vägen den här gången. Med detta i bakhuvudet har jag en utmaning med en av våra medlemmar. Nästa vecka ska vi se vem som är The Biggest Loser, den som gått ner mest procentuellt är veckans vinnare. Jag har utmanat en man, hur dum får man va? Alla vet ju att de går ner snabbare i vikt… men men, nån sporre måste man ju ha  😛

Just nu står Martin och fixar lunchen. Jag ska jobba lite, skicka påminnelsekort och lite sånt. Sen åker vi tillsammans och handlar. Junior är ledig och ute och luftar leksaken (motorcykeln alltså), men kommer snart hem och hjälper oss med elen i badrummet och utflyttningen av grejer. Han ska bli sambo med badkaret de närmaste två veckorna  🙂

Allt känns faktiskt himla bra idag!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *