2 veckor kvar…

2 veckor kvar…

Nu har vi varit här 3 veckor och har ”bara” 2 kvar… Jag älskar verkligen min tillvaro här på Öland. Här är allt tyst, lugnt och ”easy-going”. Ingen stress, inga telefoner som ringer, inga barn som låter/tjafsar eller grannar som stör  😉
 
Här kan man bara vara, koppla av, sola naken (om man vill), gå i skogen utan att träffa en enda person, cykla till havet, se solnedgången osv. Allt det där som jag kallar livskvalitet.
 
Livskvalitet är ju olika för varje person. Men jag har iaf upptäckt att Vännen och jag har lika värderingar när det gäller det och det är ju tur! Han älskar den här Ön lika mycket som jag, det gick fort att få honom att förstå vad som är så speciellt här.
 
När vi åker hem om två veckor kommer det dröja ända till nyår innan vi kan komma tillbaka. Då har vi tänkt fira nyår här, med alla som vill, det var säker 30 årsen jag var här mitt i vintern. Då är det kallt och blåser på tvären, det är därför jag inte bor här permanent…
 
Sommaren är underbar och den ska firas på Öland! Så är det bara!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *