Höjden av lyx!

Höjden av lyx!

Just nu står det två män i mitt kök och lagar mat till mej.
 
Jämställdheten och arbetsfördelningen är total när männen lagar maten och jag lägger pussel eller sitter här 😉
 
Viktväktarna ska lansera en ny kokbok v35 och den har vi redan fått. Senior har plockat ut ett recept om dagen som han och Vännen lagar. Jag som tycker att köket är ungefär lika kul som en fisk tycker om att ligga på land, har sett till att bli portad därifrån. Vänne tycker att jag lagat tillräckligt mycket mat innan han kom in i våra liv och eftersom han älskar att pyssla i köket är inte jag den som säger emot. Så killarna får så gärna sköta sitt, de tisslas och tasslas en hel del och sen kommer lite fnitter och några asgarv. De har kul!!!
 
Så medan de lagar mat kanske jag drar ett varv med damsugaren, lägger pussel, sitter här vid datorn, läser eller något annat. Sånt som jag känner för just precis då. För mej är det höjden av lyx!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *