2646 sms på en månad!!!

2646 sms på en månad!!!

Att inte Junior har sms-tumme är otroligt konstigt. När jag fick se hans räkning för den här månaden såg jag att han skickat 2646 sms på en månad!!!
 
Det är gratis, så det är inte det… men jag tycker att det är sjukt och sa det till honom. Sen loggade jag in så jag kunde se vilka han sms:at. Han har börjat redan vid 7 på morgonen och slutat runt 23 på kvällen… till ungfeär 3-4 olika nummer. Nu fick han tala om för mej vilka dessa nummer tillhörde och vad det var för människor. Det visade sej att det var tjejer ungefär 2-4 år äldre än honom.
 
När jag var 15-16 var en 13-åring totalt ointressant. Vad har de här tjejerna för intresse i min son??? Flera stycken dessutom… Nu vet han att jag har koll, så jag kan inte tänka mej att den här mängden återkommer. Det är ju helt sjukt!
 
Detta bli i snitt 88 sms om dygnet! Hur sjutton får han nånting annat gjort??? Nä, skärpning lilla mister!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *