Herregud! Va kostar det???

Herregud! Va kostar det???

Jag är helt förtvivlad! Efter en jättemysig helg med alla tänkbara trevliga ingredienser, fick helgen ett abrupt slut.
 
Vi hade precis kommit hem, packat ur bilen, hämtat Junior från bussen och satt och småslöade lite framför tv´n när min pappa ringer. Han berättar att Baileys tagit sönder nästan hela inredningen i hans bil…
 
Tydligen har de varit nere och badat med honom och haft allmänt skoj, när min bror bjuder dem på middag. Eftersom svägerskan är allergisk så Baileys så får han sitta i bilen. Han har suttit ensam i deras bil förut, men bara några minuter… nu blev det TVÅ TIMMAR och när de kommer ut till honom så har han krafsat sönder hela ena sidan plus en hel del annat.
 
Min pappa lät mest ledsen, men jag kan tänka mej hur förbannad han blev som första reaktion… Jag förstår Baileys – han kände igen sej, visste att hans kompis var där inne och att dessutom mormor och morfar var där. Klart han vill ut!!! I min bil har han alltid en bur att sitta i, men den vill inte mina föräldrar använda.
 
Nu är ju frågan: går detta på min hemförsäkring? På hundförsäkringen går det inte, det har jag kollat. Så nu är det bara att ringa mitt försäkringsbolag igen, jag börjar bli tjenis och Du med alla dem där. Om det nu går på min hemförsäkring, vad blir det för självrisk??? Faaaan, just som det börjat se så bra ut!!!
 
Varför kan jag aldrig får ha det bra en längre tid??? Varför ska det alltid hända något jäkligt när jag börjat vänja mej vid att må bra??? Just som jag kommit på fötter både ekonomiskt och känslomässigt… suck!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *