Aliansen har stormöte

Aliansen har stormöte

Idag träffas 550 politiker inom alianspartierna på Rival i Stockholm. Utanför står SSU med masker för ansiktena, masker på Maud, Fredrik, Göran och Lars. Patetiskt tycker jag… Men det kanske är en förbättring av SSU:arnas egna utseenden…? Vad vet jag?
 
Man kallar det Aliansens Framtidskonferens och man ska bla diskutera hur vi får fler jobb i sverige. Jag hoppas de kommer på en revolutionerande lösning som ingen annan tänkt på… men det tror jag ju inte…
 
Man kan se det hela på Tv2 eller 24 direkt.
 
 

2 svar på ”Aliansen har stormöte

  1. Detv finns ett inlägg där jag berättar lite om hur man kan lösa vissa problem med arbetslösheten. Hoppas att du lyssnar, det gjorde inte sossarna. Må väl.

  2. jag gillar Aliansens politik. Jag vill ha en hel del förändringar inom familjepolitiken, för så som det är nu är inte bra. Vill ha mer valfrihet! Hoppas på ny regering i höst!! Ha det gott!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *