Alla behöver lite höstpepp!

Alla behöver lite höstpepp!

I början av varje höst har Loppi ett härligt event med intressanta gäster för att ge oss bloggare en rejäl boost inför hösten. Idag var det dax!

Precis som förra hösten var dagens event i Eric Ericssonhallen på Kastellholmen. Det är en fd kyrka men numera är bara predikstolen kvar och det finns därför plats för en ganska stor samling minglande människor. Mitt i salen är det en scen/catwalk och längs väggarna finns en mängd bord med olika utställare. Företag som bla Me and I, Silja Line, Matkomfort, Trygg Hansa och Viaplay visade sina grejer och Panini bjöd på lunch.

Jag tillbringade mest tid hos Silja Line där jag bla träffade härliga Marielle som använder mina matsedlar varje vecka. Så roligt när folk berättar vilka de är och att jag faktiskt hjälper dem i deras vardag utan att ha en aning om det! Jag bekantade mej även med den nya marknadschefen, drack lite bubbel och tog en selfie med Mumin.

Cecilia Ehrling och Hugo Rosas var konferencierer och ledde oss igenom alltsammans. På scenen fick alla företag berätta om sej själva och allt avslutade med en modevisning av Ellos höstnyheter. Jag gillar nätshopping, det var enda sättet att handla kläder till oss alla när barnen var små. De var ju alltid sjuka och att stå i ett trångt provrum med mysko ljus och samtidigt hålla ordning på grabbarna var inte något lockande alternativ. Så postorder var lixom det som fanns kvar om vi skulle ha kläder på kroppen. Att få se Ellos nyheter live var himla skoj och nog fanns där både en och två saker som kommer att klickas hem!

Jag hade famnen full redan innan allt startade så goodiebagen vi fick när vi skulle gå var välkommen. Den redan fullpackade bagen blev ännu fullare när jag tömde allt jag hade sedan innan. Det är alltid lika spännande att se vad man får med sej hem. Den här gången var det ekologiskt bröd, en ny propoud (som var fantastiskt god), tvättmedel från Neutral, vitaminer, mussli från Pauluns, duplo och en massa annat. Nu ska allt smakas och testas!

Det bästa med Loppis event är alla man träffar, gamla och nya bekanta. Att ha så många företag på ett och samma ställe är en otrolig förmån och ett väldigt bra sätt att knyta nya kontakter. Alla är dessutom så otroligt trevliga! För att komma på Loppis event går man bara in på deras sida och anmäler sitt intresse. Där finns en massa annat skoj också att ta del av, så klicka HÄR!

Tack Loppi för att jag fick komma i år igen  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *