Alla var på Årets Rum!

Alla var på Årets Rum!

I måndags var Martin och jag, eller rättare sagt Du i Fokus, inbjudna till prisutdelningen av Årets Rum. De nominerade bidragen visades upp under en vecka i november, vi var på en av dagarna. Vår kväll visade man nomineringarna till Årets möbel. Nu skulle vi få se alla andra nominerade och vinnarna.

Klockan 20 var vi på plats på Grand Hotell, i den otroligt fina Vinterträdgården. ALLA var där! Å den här gången var det verkligen alla! I vimlet syntes en glad Arne Weise, Jonas Wahlström, LaGaylia Frazer, Nina Gunke, Hasse Aro, Lars-Åke Wilhelmsson, typ varenda programledare från varenda kanal OCH Christer Fuglesang. Han är en av få som faktiskt imponerar på mej. Snacka om att han gjort något helt fantastiskt! Tänk att få åka en riktig rymdfarkost och att få titta ner på lilla planeten jorden. Så häftigt!!!

Vi åt supergod mat från ett buffébord som dignade av härligheter. Å andra sidan så blir nog allt gott i den miljön. När maten var uppäten och kockan slog 21 klev Lotta Lundgren upp på scenen och skulle på nåt sätt få ordning på alla priser och gubbar som skulle ha dem. Årets inredningsdetalj vanns av Olivia Herms–Pallina–Skultuna, Årets nykomling var Iina Vuorivirta, Årets möbel var en superläcker stol av Mattias Stenberg–Bistro (- Olby Design) och Årets arkitektur vanns av BIG–Museet för sjöfart. Mellan de olika kategorierna var det uppträdanden, bla en av artisterna från årets melodifestival… Isa tror jag hon hette… Hon var himla bra!

När alla priser var utdelade fortsatte festen och minglet. Vi pratade bla med Lars-Åke W, Hasse Aro och några andra, stämde av lite detaljer med Marita och Daniel som är arrangörer och drack lite vin. Men ganska snart började folk gå därifrån och det gjorde vi också. Vi skulle ju upp tidig dagen därpå…

Kvällen var otroligt härlig och välarrangerad. Trevliga människor, bra underhållning, god mat och mysig stämning. En riktigt bra fest helt enkelt. Hoppas vi får komma nästa år också  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *