Allt är nytt!

Allt är nytt!

Är det någon gång du funderat på att gå på Viktväktarna så är det nu du ska göra slag i saken. From med i morrn är det mängder med nyheter och jag kan lova att det aldrig varit så enkelt att följa ett viktminskningsprogram som det är nu. När Martin berättade för mej var jag väldigt skeptisk, men nu har jag sett att det faktiskt fungerar…

Jag kan inte berätta om alla nyheter, eller kan kan jag ju…. men jag får inte. Den som kommer till klass imorrn får veta allt, så länge man sitter kvar på lektionen förståss. Det jag kan säga är att det kommer en massa nya produkter, som kokböcker, godis, pastasåser mm. Programmet kommer att ändras till det bättre en hel del. From imorrn kan man vara mer flexibel och mer äta det man verkligen vill ha.

Det är allt jag kan säga just nu… men det bästa är ju att uppleva saker på egen hand. Så, ta med dej alla du känner som du vill ge chansen till ett lättare liv. Martin och jag öppnar alltid 17.30, på måndag i Tumba, Tisdag i Tullinge och på onsdag har vi preimär i Rönninge. Alla är såååå välkomna!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *