Amika – härliga grejer!

Amika – härliga grejer!

Amika betyder tjej eller kompis på en del romanska språk, deras nya hårschampo har iaf blivit min nya kompis! Jag har haft förmånen att testa både Amika Triple Rx Shampoo och Amika Un.Done Texture Spray under ett var veckor nu och måste säga att just schampot blivit en ny favorit.

Jag vet inte riktigt vad det är som doftar, men jag tycker att det är något citrusaktigt. I vanliga fall vill jag ha helt doftfria produkter eftersom jag ofta reagera på olika dofter, men den här är alldeles lagom doftsatt och man får liksom bara en förnimmelse av en svag, fräsch doft. Det löddrar dessutom rikligt och det gillar jag, plus att det är lätt att skölja ur schampot vilken vattentyp man än har. Ska bli intressant att testa den på Öland där det mesta schampot är knepigt att skölja ur, just p.g.a. vattenkvalitén.

Schampot reparerar, återställer och ger nytt liv till
torrt och skadat hår och är speciellt framtagen för att
stärka, samt bygga upp svaga och skadade hår. Det innehåller bla Omega 7, havtorn, keratin
och veteprotein och jag tycker nog att håret ser lite ”gladare” ut efter två veckors användning. Det är lite glansigare på nåt sätt, trots vinter, blåst och kyla. Nu skulle man ju vilja testa balsammet också förstås.

Jag fick även förmånen att testa Amikas Un.Done Texture Spray och asgarvade första gången jag använde den. Jag höll på att blåsa bort! Värsta trycket i flaskan och inte ett hårstrå låg där det skulle, men det var bara att puffa och peta till stråna så låg de där de skulle igen och där låg de resten av dagen. Gången efter hade jag lärt mej att ha sprayen en bit bort och då blev resultatet perfekt, eller iaf så bra som det kan bli på min skalle… Sprayen är lätt och syns inte, många sprayer lägger sej ju som ett tunt nät ovanpå hårstråna och syns i vissa ljus. Det gör inte den här!

Grejerna är självklart inte testade på djur! Vilket jag tycker är superviktigt!!! 

Jättekul att testa nya grejer! Tack Pretto för chansen  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *