Äntligen!

Äntligen!

Skogens guld är redan på g

Nu är det fyra veckor sedan vi var ute på promenad med våra medlemmar. Det har varit dåligt väder och vi har varit upptagna. Nu tänker ni: ”Man kan faktiskt gå ut och gå även när det regnar” och det kanske man kan. Men våra promenaders främsta syfte är att prata och lösa knutar samtidigt som vi rör på oss och då är det helt enkelt inte njutbart om det regnar. Å det har ju inte bara regnat, det har ÖSREGNAT!

Men idag var det 17 grader varmt och uppehåll, så idag fanns inga hinder. Klockan 10 mötte vi upp två medlemmar och en medföljande make. Baileys var överlycklig! Vädret var i det närmaste perfekt, inte stark sol men lagom varmt för att inte behöva en extra tröja att släpa på. 10 000 steg, 6,5 km och en dryg timme senare hade vi gått vår promenad och samtidigt löst världsproblemen. Å tänk att vi såg årets första gula kantareller också! Så här tidigt!

Jag har redan kört två maskiner och hängt dem. Ska vika ett ton tvätt och tvätta lite till. Idag är det lakansbyte i alla sängar som gäller. Junior åker till Öland ikväll och blir borta några dagar, då bäddar jag rent i hans säng så jag kan lägga mej där om snarkofagen kör igång. Så i veckan är det bara vi och Senior hemma. Då ska vi bry oss lite extra om honom när vi är lediga samtidigt.

I övrigt kör vi väl lite fler tv-serie-maraton. Vi har lyckats se ikapp flera serier som vi legat efter med och en del annat som vi haft inspelat. Ska väl börja röja trädgården lite smått i veckan om det blir bra väder. Såg i morse att regnet fått det mesta att växa i raketfart och snart har vi en fläderbuske i köket…  Så det ska klippas häck, beskäras buskar, skördas rabarber och lite annat. Allt växer oss över huvet lixom.

Känns riktigt skönt att ha en extra ledig dag imorrn. 4 dagars helg… det skulle man kunna vänja sej vid  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *