Äntligen Maj!

Äntligen Maj!

April var en enda lång transportsträcka med många gupp på vägen. Men det visste vi. Att April skulle gå till läkning efter operation och renovering av badrummet var ju planerat och det enda jag ville var att sköna Maj skulle komma så att allt skulle vara klart. Å nu är Maj här och vi kan andas ut  🙂

Operation och badrum blev i stort sett som vi hade tänkt och önskat. Så vi är absolut nöjda. Som avslutning på eländet åkte vi iväg på kryssningen som vi visste skulle bli skoj. Man MÅSTE ha något att se fram emot när man vet att läget ska bli jobbigt under en tid. Å det hade vi och allt gick bra.

Nu är Maj här, första sommarmånaden kan man väl säga. Å vädret är fantastiskt! Shortsen sitter på och tånaglarna är målade. En av mammorna på simningen brukade alltid säga att när mina tånaglar var röda, då var sommaren här. Så nu vet ni: mina tånaglar ÄR röda och sommaren ÄR här!  🙂

Vad har Maj att ge oss då? Jo, en ny VV-klass. Vi öppnar i Haninge på tisdag, det är jättespännande! I övrigt vill vi inte att det ska hända så mycket faktiskt. Vi vill mest ha fint väder och lugn och ro. I Juni är schemat fullspäckat igen, så nu vill vi bara vara tills dess.

Maj är nog min favoritmånad. Det brukar vara varmt och man har heeeeela sommaren att se fram emot. Ungefär som att första dagen på semestern är den bästa, då när man precis klivit av flyget och vet att man har två härliga veckor att se fram emot. Å vips så har dagarna gått och sommaren/semestern är slut. Men det ska vi inte tänka på nu.

Nu ska vi bara försöka leva i nuet och njuta av värmen och grönskan. Det är faktiskt underbart att leva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *