Varit på skrattkryssning :-)

Varit på skrattkryssning :-)

Bästa gänget går ombord

Igår drog hela hela familjen iväg på kryssning till Åland. Baileys lämnades till mina föräldrar och Junior skyndade hem från sitt träningsläger. Så kom vi precis i tid till båten skulle gå…

Klockan 20.30 var det dax för middag och vi åt så vi nästan sprack allihop. Tyvärr bodde vi grannar med ett gäng festgalna syrianer, typ 20 pers i tre hytter. Redan innan båten lämnat Stockholm insåg vi att natten skulle bli lång. Å det blev den.

Efter middagen gick vi runt och kollade lite, spelade lite på automaterna och handlade i lite i taxfreen. Just det! Thorleifs hade sin sista spelning på kvällen, så båten var dessutom full med deras fans. Så vi gick in på Fun Club och tog en vild på dem, bara för att.

Martin & Jag

Men vi gav upp ganska snart och gick till hytten ganska tidigt. Då var det party i hytten intill, men ändå ganska ok… Vi var supertrötta och jag tror att alla sov innan 12. Vilka dåliga kryssare vi är va? Ingen alkohol, ingen dans och inget festande. Klockan 2 vaknade jag av PARTY! Då stod någon och bankade på en annan dörr och det skreks för fullt i korridoren. Nån hade kallat på en vakt och det var diskussion med denne. Jag somnade om efter kanske en halvtimme, men vaknade då och då av deras liv. Klocka 7.30 var det tyst i hytten intill, men då la vi till i Åland och att styra upp båten rätt lät ganska rejält det också. Sen var det lixom kört.

Så vi gick upp och åt frukostbuffé. När vi passerade grannarnas hytt tjoade vi lite extra. Efter frukost köpte vi det vi skulle i tax freen, mao allt vi ska ha till Seniors student. Så det blir två boxar vin, en röd och en vit. 4 cider, en Baileys och en Calvados. Ölen får min pappa bidra med eftersom den inte går åt hos oss. Vårt oerhört stora inköp gjorde oss inte ens nervösa i tullen  🙂

Mina fina grabbar

När vi handlat klart gick vi ner i hytten och (tjoade lite till, grannarna sov fortfarande)… SOV! Hela bunten somnade och sov gott nästan ända fram till lunchbuffén började. Vi var väl inte jättehungriga vid lunch, men men… det gick ner en del ändå. Å efter lunch gick vi upp på däck och tog lite bilder innan vi gick tillbaka till hytten och packade ihop oss.

Vi har alltså ätit och sovit i 24 timmar kanske man kan säga. Avkopplande har det iaf varit… och gott… och kul. Kul för att vi pratar och skrattar mycket. Vi gillar att umgås helt enkelt. Så vi har haft en jättebra resa, precis som vi brukar. Vi har fribiljetter till två resor till som vi får se om vi använder någon gång i sommar kanske.

Ikväll blir det ingen middag, konstigt va? Vi tar en tv-kväll och myser i soffan med Baileys (hunden alltså) resten av kvällen. Nu är långhelgen slut, imorrn är allt som vanligt igen. Lite mer utvilade är vi nog… lite…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *