Äntligen sommarvärme!!!

Äntligen sommarvärme!!!

19,4 grader i skuggan! Så varmt har vi just nu och då är klockan bara 10.30. Den har dagen kan bli hur varm och skön som helst. Synd att vi inte kan använda baksidan än… men om man bara lägger dynor på gräset så kanske vi kan sola liiite där? Det kan väl inte göra så mycket?

Jag ska iaf utnyttja vädret till max och städa upp på framsidan. Fixa i rabatterna där och sen sooooola 🙂 En av mina äldsta vänner kommer hit, alltså inte gammal till åldern utan hur länge vi känt varandra. När jag bodde i Gambia 1990-91 jobbade hon också där och vi har lyckats hålla kontakten trots att hon sen har jobba i en massa olika länder. Idag ska vi sitta i solen och uppdatera varandra på allt som hänt sen sist och äta god mat som Martin lagar åt oss.

Jag åt frukost ute i solen och det var så varmt att tom Baileys valde att gå in och lägga sej… det händer inte ofta, men han är väl inte van vid värmen än? Jag känner att mina solceller laddas och jag orkar hur mycket som helst! Shorts och linne är givet, plus ett rejält glas vatten. Jag älskar verkligen den här årstiden!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.