Är du rädd för att bli gammal?

Är du rädd för att bli gammal?

Alla pratat ju om åldrandet och vad man kan göra för att inte se gammal ut. Är jag den enda som ser fram emot att bli äldre och som tycker att rynkor är vackert?

Jag har inga problem med att bli äldre, tycker tvärtom att det är ganska skönt. Man blir klokare, accepterar sej själv mer som man är och lär sej vad som faktiskt är viktigt i livet.

Gick precis förbi äldreboendet här i närheten när jag var ute med Baileys. Där satt tanterna på rad och bara njöt av solen. De har förstått vad som är viktigt, det är inte att ha en massa saker utan att ta vara på det man har och njuta av det.

Jag kan se mej själv om 25 år (usch vad länge det låter) som pensionär, njutandes av min trädgård tillsammans med Martin. Jag hoppas att vi är så friska att vi orkar resa och se nya platser tillsammans. Jag har ingen dröm om barnbarn, blir det så blir det. Skulle det bli barnbarn så vill jag görna ta med dem på resorna och visa dem världen. Jag blir gärna rynkig så att mina barnbarn kan säga precis som mina ungar sa till sin gammelfarmor ”Vi måste stryka dej fammo, du är lite skrynklig”. Sen strök de henne kärleksfullt över kinden.

Jag hoppas de här 25 år går fort, så jag får bli pensionär snabbt. Men först ska jag njuta av mitt nuvarande liv 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *