Är på banan igen

Är på banan igen

Förra veckan mådde jag verkligen skitdåligt. Det blev lite för mycket med Seniors moppekort, pms, bilen som gick sönder och en massa annat. Jag behövde sova ikapp lite och få lugnt runt mej för att må bättre. De senaste dagarna har jag sovit ordentligt och varit ute en del, så nu mår jag mycket bättre.

Stressen påverkar mej mer än jag vill tro och kanske erkänna. Förr klarade jag hur mycket som helst, men efter att ha varit utbränd är det inte alls lika enkelt. Då kunde jag hantera att hela mitt liv var ett enda stort kaos, idag räcker det med att två grejer krockar så skiter det sej. Jag försöker acceptera att det är så, men det är så svårt. Jag är ju en supermänniska ju… eller? Nej just det, det är jag ju inte… skit oxå! Svårt att inse att man inte längre kan hålla en miljooon bollar i luften, men så är det tyvärr.

Men nu är jag alltså på banan igen, både vad det gäller stressnivå och vikt. Jag tror inte att det ska köra ihop sej på ett tag nu… Öppningen av VV i Tullinge är avklarad, vi öppnade där igår till medlemmarnas glädje måste jag säga. Många som klev in genom dörren sa ”Äntligen! Det var på tiden”. Så vi kände oss väldigt välkomna 🙂

Efter jobbet åkte vi och buggade. Vi kommer att komma ungefär en halvtimme för sent varje gång, men det är ok. Det blir iaf 90 minuters dans i veckan, ca 12 000 steg bara igår. Så nu ska väl även vikten fixa sej. Är nästan tillbaka på mitt lägsta igen så det ser inte riktigt lika hopplöst ut. Vägde mej inte i måndags, men ska göra ett försök att kliva upp på vågen nästa måndag. Så ska ni få veta resultatet.

Dalen den här gången var inte riktigt lika djup, så deppen blev inte så långvarig. Det går fortare att halka ner, men är också lättare att ta sej upp igen. Jag måste bara bli bättre på att planera min tid, ha både egen tid och reservtid om mina planer inte funkar eller om det trasslar. Folk får helt enkelt sluta trassla till det för oss, fylla år, grejer sluta gå sönder och lite annat. Enkelt va?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *