Retar mej på reklam

Retar mej på reklam

Just nu visar tv två reklamfilmer som jag bara inte klara av att se… den ena är om nässpray där först en tjej sitter och nyser ner hela sin omgivning och den andra är Comhems reklam där tanterna sitter och förolämpar varandra. För det första: vet inte de som gör nässprays-reklamen att man ska nysa i armväcket??? Hallå! Det är influensatider, då kanske man åtminstonde kan nysa på ”rätt” sätt i en reklamfilm. Skitäckligt, tycker jag! Jag kommer inte att köpa deras nässpray, så det så!

Å jag är glad att jag inte behöver prata med någon på Comhems kundtjänst, för är det så man jobbar där känner iaf inte jag mej lockad av att ringa dem. Förolämpningar som tydligen ska vara kul… jag fattar inte… Att håna korta och tjocka är inte riktigt min grej och jag tycker inte att man beter sej så. Men det tycker tydligen Comhem…

Sen finns ju Telia-reklamen också, han som fortsätter att prata i telefon trots att kompisen vill sova. Men asså… lägg ner… Jag gillar faktiskt reklam även om det inte låter så just nu. Jag tycker det är skitbra att det blir naturliga kisspauser i filmer och tv-shower. Jag brukar städa väldigt bra i pauserna. Tycker inte om långfilmer på ettan och tvåan, för då kan man inte gå ifrån. Men jag vill inte ha reklam som är läskig (apolivia) eller kränkande (Comhem) osv. Det ska vara kul och fyndig!

Vad säger ni om tv-reklamen?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *