Årets uppstickare!

Årets uppstickare!

Gårdagen var en pärs! Men allt gick som det skulle och vi hann med alla avslutningar. Vännens stackars föräldrar släpade vi runt till alla ställen, så de sov nog gott på natten  🙂
 
Först var det Seniors avslutning. Han fick pris som årets hjälpreda och vann sin klass i fältskytte. Så nu har han en tröja med hans namn och ”mästare” på. Haha, tror ni han är stolt?
 
Sen skyndade vi vidare till Juniors avslutning. Det var luciatåg och fackelsim. Det är nog det vackraste luciatåg som går att se. Simmarna har varsin fackla och gör olika formationer i vattnet till klassisk musik. Otroligt häftigt! Detta hade ju Vännen och hans föräldrar aldrig sett, de var helt fascinerade. Junior fick pris som årets uppstickare och fick ta emot 300 kronor av klubben – kul!!!
 
Vid det här laget var det länge sen lunch, så det fick bli en pizzamiddag på vår favoritpizzeria: Robbans i Tumba. Har ni inte ätit där är det dax. Nä, jag får inte provision nu heller  🙂
 
Vi överlevde alltså helgen och är tacksamma för att den är över och att ungarna är lediga idag. Det var väldigt skönt att få sova ut och inte behöva stressa upp nu på morgonen. Det är frost ute, men solen skiner – riktigt fint faktiskt. Junior har redan dragit iväg till tjejen, jag har inte ens klätt på mej… det får bli ett bad!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *