Att nischa sej…

Att nischa sej…

Jag har fått höra från mediavärlden att jag borde nischa mej och ha en tydligare inriktning på bloggen. Men jag tycker jag har en ganska tydlig inriktning… Nämligen livet!

Allas våra liv handlar om hur vi mår, våra funderingar, glädje, sorg, med- och motgång, sjukdomar, familjeliv, boende, trender, kläder, semestrar och en massa annat. Det är det som är livet och jag skriver om livet! Det kan ju inte bli mer nischat enligt mej.
Jag skriver om mitt liv, sånt jag själv letat information om och vill veta mer om. Fiffiga och prisvärda lösningar och produkter. Upplevelser som jag tycker är värda att testa och platser man borde besöka. Jag skriver rakt upp och ner utefter mina egna värderingar, utan att krångla till det. Enkelt utan krusiduller, precis som jag gillar det.

Hur skulle jag kunna nischa det mer? Jag snöar periodvis in på tex vikt, träning eller resor. Alltså nischar jag mej ju lite mer specifikt då och då… Just nu är det mycket kost, hälsa och Ebola… i januari kanske det är nåt helt annat. Men det är alltid livet som är i fokus. Att må så bra som möjligt.

Många av er som läser har hängt med sedan 2006. Snart 9 år. Det är en väldigt lång tid. Å jag inbillar mej att ni hänger med just för att det är en varierande läsning, precis som livet är… Det är ju inte bara en raksträcka med träning eller kost eller mode. Det är ju allt! Å det vet ju ni! Ni vill ju ha variationen och även en uppdatering som inte är superhappy…

Så jag tänker inte lyssna på pr-byråerna och göra som de vill. Jag tycker att jag är nischad som det är och läsarna som bara blir fler och fler. Nåt gör jag tydligen rätt, även om vissa tycker att jag borde göra annorlunda. Men jag gör som jag brukar och lyssnar på min magkänsla. Det brukar blir bäst så.

Tycker ni att jag borde göra nåt annorlunda? Är det något särskilt ni vill läsa eller veta mer om?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *