Att resa utan barn

Att resa utan barn

Då ska man alltså summera resan då… hur var det? Det där med att vara ledig utan barnen tycker jag var ganska överreklamerat. Jag reser nog ändå hellre tillsammans med barnen. Vet itne riktigt varför, men vi har alltid kul ihop och kan varandra rutiner.
 
Klart det var skönt att bara ta ansvar för sej själv. Men det är inget behov jag har, upptäckte jag.
 
I stort så var det självklart häftigt att få resa runt i Indien. Även om vi bara hann med en mycket liten del av landet. Vi kunde trots allt bilda oss en ganska bra uppfattning om landet och om vi vill åka dit igen. Jag kan för min del säga att jag är klar med norra Indien, men gärna skulle se kusten. Från sverige är det ju enkelt att åka till Goa, så det får väl bli en resa dit i framtiden.
 
Barnen har haft det bra hos mormor och morfar, så nu vet vi iaf att det funkar om det finns behov. Det visste jag ju egentligen redan innan, men att de kunde vara där så länge är ju bra att veta.
 
Nu kommer det dröja innan jag åker iväg igen. Vi ska ju köpa hund!
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *