Balen på slottet var skoj

Balen på slottet var skoj

Uj så sent det blev inatt, eller morse… kom inte i säng förrän vid 3… har nog inte varit uppe så länge på 15 år. Men kul var det.
 
Men nog finns det lite att fundera över när man är på middag på ett slott. Till exempel stolarna… enkla, stenhårda trästolar. Inte ett dugg ryggvänliga eller anpassade för långa middagar. Mantycker ju att man borde ha råd att lägga en kudde på stolarna eller som i statshuset ha klädda stolssitsar.
 
Hur som helst… vi kom med taxi till Uppsala slott vid 18.30. Anders Björk hälsade oss välkomna och det hölls en massa tal. Det var låååångt mellan rätterna och inte särskilt mycket på tallriken, men gott. Vinet var perfekt och sällskpet trevligt.
 
Mark Levegood hjälpte oss att klara kvällen, han guidade oss igenom alltsammans och var verkligen urproffsig. Han har en jäkla kul humor den mannen  😉 Vi fick en liten pratstund innan kvällen var slut och jag vill bara säga ”Lycka till idag Mark – Du vet vad jag menar”.
 
Efter middagen var det underhållning med Vibafemba, helt suveräna! Sen blev det dans och jag fick tom bugga loss lite. Det är svårt att hitta folk som kan dansa, men igår fanns där faktiskt en kille som både kunde och ville – kul!
 
Klockan 1 blev vi utslängda, då skulle slottet städas och stängas. Så vi tog oss till hotellet och satt sär i baren och pratade alldeles för länge. Så härliga människor är med här och alla är hjärtliga och vänliga.
 
Strax efter 3 somnade jag ovaggad.
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *