Bara 4 dagar kvar!!!

Bara 4 dagar kvar!!!

Så var det måndag igen, veckan jag bävat för är här och det är dax för veckans vägning…

Det enda jag visste var att det inte kunde vara värre än förra veckan, då jag gick upp 7 hekto. Den här veckan har jag skött mej perfekt alla dagar utom EN och det var i lördags. Då blev det alldeles för salt mat som sabbade en hel del igen.

Idag visade vågen 60,9 och jag hade alltså gått ner allt det jag gick upp förra veckan. Det hade ju varit hur bra som helst vilken annan vecka som helst, men just nu räcker det inte.

Det är alltså fortfarande ett kilo till översta målet, det jag måste nå tills på fredag. Jag pratade med sköterskan som sa att läkaren eventuellt kan ha visst överseende med något kilo plus OM jag har en bra förklaring. Och det har jag ju… inflammerade höfter och rörelseförbud är väl en ganska ok förklaring? Lägg till ett dödsfall och lite stress på det, så kanske hon ser lite mellan fingrarna… kanske… inte alls säkert. Det kan skita sej totalt…

Men jag kör på fram till torsdag. Martin har planerat bra mat åt oss och det blir mycket VV-soppor och motion. Mat som sätter fart på magen och släpper vätska. I bästa fall kanske jag kan närma mej 60-sträcket, så jag inte behöver ringa återbud. Vilket jag gör om det behövs. Om fyra dagar vet vi…

All motion gör att kläderna börjar sitta väldigt löst och byxorna trillar av mej, men på vågen syns det alltså inte lika mycket. Det är maten som fixar vikten och motionen som trimmar kroppen. Å jag vill gärna ha en både slankare och starkare kropp, så bägge är viktiga. Igår var jag ute och sprang igen med hunden och det var svinjobbigt, men jag har ingen träningsvärk idag. Å det är ju bra eftersom även träningsvärk visar sej på vågen.

Idag är jag ledig, sen har jag två arbetsdagar framför mej innan jag är ledig (jobbar hemma) igen. På fredag ska jag alltså till läkaren, men då händer även en massa annat som är viktigt för oss. På lördag får ni veta vad… så häng med. Den här veckan händer det grejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.