Bidde ingen konsert…

Bidde ingen konsert…

Det mesta blev tokigt nu ikväll när jag skulle lyssna på Åsa Jinder. Jag hade ju inte fått veta någon tid och när jag kom fram såg jag att Åsa inte skulle spela förrän 23.00! Så länge kunde jag inte vara borta från barnen… suck!
 
Hur som helst så var hon iaf på plats så vi kunde prata lite. När ljudet var kollat kunde vi ta en längre fika tillsammans med Jonas, hennes man. Jätte trevligt! Vi pratade och hade faktiskt mer än ett ytligt snack om vädret, det blev både politik och hundsnack  😉
 
Konstigt ändå hur man klickar med vissa människor. Vi har träffats förr, men inte under så här avlsappnade former (om man nu kan kalla det avslappnat när de är ute på jobb?) Hur som helst så är det verkligen ett väldigt trevlig par som man gärna träffar igen. Och igen blir det!
 
Jag kunde ju inte stanna nu och lyssna, men Jonas spelar här igen på lördag och då redan 20.30. Då har ju Vännen kommit hit också, så det passar perfekt! Då åker hela familjen dit och lyssnar. Jag får ofs inte höra Åsa… men det kommer nog flera tillfällen. Annars kan man ju faktiskt köpa en skiva!!! Det får bli min läxa; köpa en skiva och läsa hennes bok som kommer i september.
 

 
En bild blev det iaf. Fotografen heter Jonas Otter.
 
Jaaa Åsa – han är jättesnygg, men inte min typ så du får behålla honom  😉
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *