Garderober är tunga…

Garderober är tunga…

Efter lunch var vi på fika hos en granne som fyller år. Innan vi gick hade jag fått nåt städryck och börjat rensat ur mitt sovrum. Så mitt i städandet passade det bra med en paus.
 
Medan vi satt hos födelsedagsbarnet visade det sej att hennes sambo behövde en våningssäng till deras nya gäststuga. Precis en sån som jag nu ska göra mej av med… så på ett kick hade jag sålt sängen och slipper nu problemet med var jag ska ställa den. Himla bra! Gäststugan är inte färdig än, så det är heller ingen brådska med att skruva isär den. Så jag har tom en säng att sova i några nätter till.
 
Efter fikat fortsatte jag min röjning och tömde en garderob som grabbarna sen hjälpte mej att bära ut. Jösses va tung den va!!! Vi orkade inte längre än till rummet brevid, så där får den stå så länge. Sen flyttade jag den andra garderoben och byrån som står i rummet. Tv´n fick flytta plats också. Helt plötsligt fick man plats i rummet! Nu ska jag bara stuva undan alla grejer som jag lagt på den ena sängen, som var i de där garderoberna…
 
Känns så himla skönt att äntligen få göra det där rummet till MITT! Det har ju varit ett visst fibbel med rummen här… men nu tänker jag göra det till mitt/vårt sovrum och sen får det vara så. En ny säng bara – sen är det klart!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *