Blev lite nervös nu…

Blev lite nervös nu…

Är supertrött efter en lång dag på jobbet. Först träffade vi en av våra nya chefer som ville prata med oss och sen var han med oss hela kvällen på jobbet för att lära sej mer. Han var supertrevlig och det var helt ok att ha med honom, men han gav oss kluriga frågor att svara på och hjärnan har gått för högvarv hela dagen.

Så när vi till slut fick komma hem och sparka av oss skorna ligger det ett brev från Södertälje sjukhus i lådan. Jag har redan fått tid för operation!!! Hur fort gick inte det då? Jag var där för bedömning förra torsdagen och har fått operationstid redan den 27/3. Om fyra veckor är det gjort!!! Shit… blev nästan lite nervös nu. Men tänk va skönt. Om en månad börjar mitt nya liv  🙂

Men först ska jag ta ett gäng blodprover, göra en EKG och träffa narkosläkaren. En del behöver bara lokalbedövning, hoppas jag blir en av dem. Ingreppet tar bara 90 sekunder, det borde man väl stå ut med tycker jag. En del kan dessutom återgå till ett normalt liv direkt efter ingreppet, andra har lite ont någon dag. OCH de flesta slipper mensen helt, resterande får en betydligt mindre blödning. När jag läser detta högt säger Junior; ”haha, du kommer bli en av dem som det inte funkar på”. Tack för den… det tänker jag inte alls bli!

Jag ska ha min sista mens nästa vecka, så det så! I april ska jag samla ihop alla pryttlar och ha en liten ”bonfire” ute på baksidan. Jag ska dansa krigsdans runt min lilla eld och låta grannarna undra vad som pågår  🙂

Det känns helt otroligt att allt gått så fort och att jag snart är FRIIIII! För alla er som vill göra samma sak; be om remiss! Varför gå runt och lida när man inte behöver?

Nu kommer jag att drömma om operationer i tre veckor…
Gonatt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *