Inte nog med sömnproblem…

Inte nog med sömnproblem…

Som ni redan vet så har jag problem med sömnen och som lite grädde på moset bygger kommunen om utanför vårt område… det innebär att de sätter igång runt 6.45 på mornarna! Jag vet inte vad de sysslar med men hela huset skakar och knakar av ansträngningen. Det känns ungefär som när man sover på en finlandsbåt på vintern, när båten ska åka genom tjock is. Grejen är att då har man valt det, det har jag inte gjort nu!

Det brummar och låter konstant och jag blir helt galen av ljudet. I morse lyckades jag somna om ganska ok, men igår var det kört. Sen i måndags har det varit så här och nu känner jag att jag behöver min sömn. Så i helgen får de baske mej hålla sej härifrån annars blir det en anmälan till kommunen. De som bor ännu närmare är det riktigt synd om. Just nu känns det som vi lever med ständiga jordskalv, så mycket skakar det alltså.

Å idag måste jag vara pigg och alert. För idag ska vi äta lunch med en av våra högsta chefer. Han är ny på sin post och vill prata med 15 ”arbetare” och vara med oss på jobbet under ett arbetspass. Det bästa är att han vill vara med från att vi kommer dit, inte enbart titta på under lektionen. Så han ska få vara med när vi möblerar, plockar upp, räknar kassan osv. Han ska nog få jobba  🙂

Imorrn är det iaf helg igen! Då ska vi göra alla ”måsten” så att resten av helgen är helt fri. Nu är våren på väg, då måste man ha mycket ledig tid att njuta av solen  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *