Bling bling…

Bling bling…

Väska från Urban Expression, love it!!!

Jag är ju inte särskilt inne eller kan något om mode och trender. Före mitt första bloggevent föra ca 15 månader sedan ägde jag knappt ett smycke, knappt något smink och definitivt inga snygga handväskor. Naglar har jag iofs alltid brytt mej om, men inte lika mycket som jag gör nu.

Men vart efter bloggeventen och bekantskaperna blev fler så utökades sortimentet av både smycken och smink och när jag fick min fantastiskt snygga väska i vintras så var mitt sk modeliv fulländat. Jag kan nu säga att även om jag fortfarande inte kan något om trenderna, så tycker jag det är himla kul att använda allt fint som jag numera har. Å eftersom jag litar på att man inte får gamla otrendiga grejer i goodiebagsen så borde jag ju vara lite inne om jag använder dem. Smart va?

Naglarna fixas numera en gång i veckan. Martin får oftast välja färg och sen sitter jag där en hel kväll med fingrarna spretande och kan inte göra nånting med risk för att nagellacket ska bli förstört. Jag kör hela kittet med underlack, två lager nagellack, glitter eller annan dekoration och sedan förseglas allt med ett överlack. Då håller det drygt en vecka och det var när jag upptäckte det som det blev kul med snygga naglar. Å med lacket blir naglarna dessutom mer hållbara och växer sej långa och fina.

Har jag blivit en ytligare person? Nej, det tror jag inte. Däremot en person som helt plötsligt bryr sej om hur hon ser ut och trivs mer och mer med sej själv. Det går ju faktiskt att göra något åt den här ruggugglan. Jag är inget hopplöst fall 🙂

Å visst är det kul att få komplimanger! För det får jag faktiskt. Igår när jag kom till Tingsrätten var det första vaktmästaren sa ”Oj, va du ser pigg och utvilad ut å så somrig!” Det säger iaf mej att operationen var lyckad och att han gillade det han såg. Fina Seppo som hjälpte mej igenom min första period i tingsrätten 2002 när den låg i Huddinge och jag var väldigt osäker i mitt uppdrag. Han passade ungarna några gånger när jag inte fick någon barnvakt och sysselsatte dem medan jag satt i någon rättegång. Härliga bekantskaper på udda platser.

Även om jag fortfarande inte är särskilt intresserad eller tar del av trenderna utan mest klär mej som jag tycker är bekvämt, så har det nog ändå gått framåt. Bara det där att jag faktiskt numera bryr mej är ju en framgång. Nu är det dax att klä om och blinga mej lite, om en stund väntar en eftermiddag i tingrätten igen. Väskan hänger med, det är ju lixom den enda jag har… frågan är vilka smycken det ska bli idag  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *