Blir en sväng till Arlanda imorrn

Blir en sväng till Arlanda imorrn

Barnen kommer med flyget från Östersund imorrn strax innan 10. Exet kunde inte hämta dem, så det får bli en liten utflykt för mej och Vännen. 7 mil enkel resa, men det är det värt!
 
Idag har vi fortsatt vår städning och nu har det hänt grejer! Jag har gått igenom sånt som inte syns; lådor och skåp. Slängt massor!!! Det är som om luften blir renare och lättare att andas när man får slänga grejer. Men det kanske är bara jag som tycker det?
 
Nu syns det iaf att vi gjort något här hemma. Inte så att det är kliniskt rent överallt, men det är iaf inte rörigt längre. En massa smågrejer som legat lite här och där är numera ett minne blott och alla golv är torkade. Jag har hittat en massa grejer under rensningen, som varit borta länge – sånt är bra!
 
Vi är inte färdiga, men kommer förmodligen inte hinna så mycket mer. När barnen kommer hem imorrn måste jag till apoteket, hämta mediciner och lämna lite gammalt. På eftermiddagen ska vi jobba och sen umgås med barnen på kvällen. Tisdag är samma sak, ledig förmiddag, jobba eftermiddag och mysa med barnen på kvällen. Å på onsdag åker vi till Öland, så det ska ju packas oxå…
 
Så det ska jag börja med nu: packa mina kläder och lite annat medan vi tittar på tv. Ingen tid att förlora  😉
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *