En dag kvar…

En dag kvar…

Så har barnen snart varit borta en hel vecka. Vännen och jag har haft en massa ”vuxen-tid”, utan att behöva ta hänsyn till någon annan än oss själva. Det har varit väldigt skönt, samtidigt som det inte riktigt funnits tid att njuta. Vi har ju bara städat hela tiden…
 
Idag ska vi till sopstationen en sista sväng, vi ska handla och sen fortsätta städa. Jag ska börja packa också inför Öland. Idag gäller det att vara effektiva, så vi hinner allt vi vill innan barnen kommer.
 
De kommer imorrn, jag vet inte när eller hur. Bara att de kommer. Ska bli härligt att få hem dem igen och veta att de finns där och att allt är bra med dem. Jag har försökt hålla mej ifrån telefon, har bara pratat med dem ett par gånger. Men jag har ju sett dem på web-kameran och fått en och annan rapport från morfar som pratat med dem massor av gånger. De har haft det jättebra och jag hoppas de kan återkomma minst en vecka om året.
 
Så imorrn är det bara Baileys som fattas…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *